2015/03/06

Csináld magad: Tavaszi karkötők

Amikor már nem kell vastag pulcsikat felvenni és a kesztyűimet is elhagyhatom mindig rám tör a karkötő mánia. Idén ez finom viaszos karkötők formájában valósult meg, mert egyszerűen elkészithetőek és nem is kell hozzá sok minden. Így aztán a leírás is villám leírás lett :)


Hozzávalók:
- Ezüst és bronzszínű szitakötő köztesek
- Fa, fém, üveggyöngyök



Elkészítés:
Fűzz fel 7-10 gyöngyöt egy körülbelül 20 cm hosszú kord szálra. A szál 2 végével köss 2 csúszócsomót, jól húzd meg és vágd le a maradék szálat.  ÉS KÉSZ!
Igen ennyi...kivéve ha olyan vagy, mint én és 20-szor átgondolod a gyöngyök sorrendjét. (Vagy ha nem tudsz csúszócsomót kötni. De ebben az esetben ajánlom neked az alábbi linket ahol 5 perc alatt megtanulhatod, hogyan kell úgy megcsomózni a karkötő két végét, hogy ne legyen túl bumszli de állítható legyen. :)



*Alexandra boltjában (Csináljékszert)  most 10% kedvezmény jár az összes belinkelt ékszeralapra amennyiben a "KCS10" kuponkódot használjátok. A kód 2015.03.31-ig érvényes. Más kuponkóddal nem vonható össze, de egyéb akciókkal, például mennyiségi kedvezményekkel igen. A kódot csak regisztrált felhasználók tudják igény bevenni!*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése